Materialen voor publiek

Folders

De Nederlandstalige, gedrukte versies zijn te bestellen via de webshop. U kunt de folders ook downloaden. Daarnaast zijn van de folders vertaalde versies online beschikbaar.

De folders prenataletijdens de zwangerschap screeningonderzoek op down-, edwards- en patausyndroom en het SEOstructureel echoscopisch onderzoek  worden twee keer per jaar vernieuwd en gedrukt . Wij adviseren daarom geen grote voorraden van de folders te bestellen.

Websites

Materialen voor professionals

  • Informatiekaart: bedoeld om in te zetten tijdens het counselingsgesprek over de screeningonderzoek op down-, edwards- en patausyndroom. De kaart kan helpen om de informatie voor de zwangere toegankelijker te maken. Te bestellen via de webshop.
    Per 1 augustus 2021 kun je gebruik maken van een nieuwe informatiekaart. Deze informatiekaart is onderdeel van de informatiemap voor de (bij)scholing over het eerste trimester SEOstructureel echoscopisch onderzoek  

Informatiematerialen (bij)scholing eerste trimester SEO in onderzoekssetting

De informatiemap is niet meer te bestellen via de webshop. Wilt u graag een exemplaar ontvangen, stuurt u dan een mail met uw adresgegevens naar pns@rivm.nl ovv 'bestellen informatiemap ETS'. Wij sturen u dan een map toe.