Materialen voor publiek

Folders

De Nederlandstalige, gedrukte versies zijn te bestellen via de webshop. U kunt de folders ook downloaden. Daarnaast zijn van de folders vertaalde versies online beschikbaar.

De folders prenatale tijdens de zwangerschap screening onderzoek op down-, edwards- en patausyndroom en het SEO structureel echoscopisch onderzoek  worden twee keer per jaar vernieuwd en gedrukt . Wij adviseren daarom geen grote voorraden van de folders te bestellen.

Websites

 

Checklist voorlichtingsmaterialen

Er zijn diverse voorlichtingsmaterialen beschikbaar om te verspreiden. De informatie op www.pns.nl en in folders wordt regelmatig geactualiseerd. Het is dan ook belangrijk dat de informatie die u verstrekt over prenatale screening correct en actueel is. Met de checklist voorlichtingsmaterialen kunt u dit controleren.

Materialen voor professionals

  • Informatiekaart: te gebruiken tijdens het counselingsgesprek over screening onderzoek op down-, edwards- en patausyndroom en SEO structureel echoscopisch onderzoek . De kaart kan helpen om de informatie voor de zwangere toegankelijker te maken.

Informatiematerialen (bij)scholing eerste trimester SEO in onderzoekssetting