Een opleiding tot SEO structureel echoscopisch onderzoek (structureel echoscopisch onderzoek )-echoscopist wordt erkend als deze voldoet aan de landelijke kwaliteitseisen. De Regionale Centra toetsen of de opleidingen voldoen aan de kwaliteitseisen voor de opleiding tot echoscopist.

Opleiding eerste trimester SEO-echoscopist

Bij het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)-CvB Centrum voor Bevolkingsonderzoek (Centrum voor Bevolkingsonderzoek ) zijn de volgende eerste trimester SEO structureel echoscopisch onderzoek (structureel echoscopisch onderzoek ) echoscopieopleidingen erkend:

Webinars

Onderdeel van de opleiding is het volgen van de webinars over het eerste trimester SEO:

U kunt uw deelname vooraf registreren.

  Let op

  Let op! Het verdiepende webinar bevat verouderde informatie over:

  Tijdens de webinars zijn kijkersvragen gesteld en beantwoord. Alle vragen en antwoorden vindt u in Veelgestelde vragen eerste trimester voor eerste trimester SEO-echoscopisten in opleiding.

  Studiehandleiding

  Zie de studiehandleiding voor meer informatie over de scholing voor eerste trimester SEO structureel echoscopisch onderzoek (structureel echoscopisch onderzoek )-echoscopisten.

   

  Factsheets

  Kwaliteitsovereenkomsten

  Echoscopisten die alle voor hen verplichte opleidingsonderdelen tot eerste trimester SEO-echoscopist met goed gevolg hebben doorlopen, krijgen van het opleidingsinstituut een certificaat. Met dit certificaat kunnen zij een kwaliteitsovereenkomst voor het eerste trimester SEO aanvragen bij het Regionaal Centrum.

  Meer informatie

  ​​​​

  Opleiding tweede trimester SEO-echoscopist

  Bij het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)-CvB Centrum voor Bevolkingsonderzoek (Centrum voor Bevolkingsonderzoek ) zijn de volgende tweede trimester SEO structureel echoscopisch onderzoek (structureel echoscopisch onderzoek ) echoscopieopleidingen erkend:

  Meer informatie